Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna text på en svenska lektion när vi skulle skriva en dikt i \"romatikens anda\"


Sommar kärleken när den är som bäst

Du ler och ditt leende är som solens alla strålar.
Du finns överallt för mig och jag ser dig överallt.
I de nyutslagna blommorna, de klara kalla vattnet.
När vi två träffas vi ler och skrattar, vi känner frihets känslan.
Du som jag åtrår som himmelens underbara färg, när solen går ner.
Vi går där tillsammans och himlen skiftar från mörkt orange till lila och känslorna svallar över.




Fri vers av inyourdream
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-05-22 15:04



Bookmark and Share


  Zara VIP
somsagt en väääldigt romantisk text! du ahr verkligen lyckats med uppgiften malin! =)

/Z
2006-05-23

  yoyyo
om du inte fick mvg på denna så borde det vara något fel..
denna var grym
"Du ler och ditt leende är som solens alla strålar."
så fint..
denna blir mer än ett bokmärke :)
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

inyourdream
inyourdream