Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs till pojken när han fyllde 19 i November.


Till Älsklingen på 19-års dagen

Jag saknar dig mer och mer för varje minut som går,
när jag inte kan vara hos dig. En saknad så stor och bära,
ibland känns det knappt men oftast värker det av saknad efter dig.
Jag vill inte vara ifrån dig en enda dag, men jag måste stå ut endå.
Den dagen jag alltid kan vakna upp med dig vid min sidakommer
vara den dagen jag drömt om sen vi träffades första gången.
Du är värd så mycket mer än alla andra människor jag träffar
varje dag och du gör mig till en hel person.Du har det där lilla
xtra som jag letat efter och vill alltid ha dig kvar hos mig.
Kommer inte släppa dig vad som än händer.Jag vill alltid vandra
vägen fram med dig även om den kan vara svår ibland.
Våra vägar möttes en gång och nu ska vi alltid gå tillsammans




Övriga genrer av inyourdream
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-05-23 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inyourdream
inyourdream