Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon och hela du

Dina ögon tindrar som barnens på julafton.
Dina läppar ler fast tårarna rinner ner.
Dina öron som alltid lyssnar på mig och
Din söta näsa som man bara måste pussa.
Hela din underbara kropp och knopp.
Värm mig, krama mig, vad du än gör
Så sluta inte älska mig.
Känner mig hel när du är vid min sida.
Skulle alltid vilja vara hos dig.
Ett tag till så aldrig mer.
Älskar hela dig.
Släpper dig aldrig




Fri vers av inyourdream
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-05-30 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inyourdream
inyourdream