Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna till en kille jag pratat massa med men som inte verkar fatta att jag verklingen bryr mig fast jag har det \"underbart\" enligt han pga att jag har min pojkvän.


Vänskap?!

Förlåt att jag lyssnat på dig när du varit lessen.
Förlåt att jag varit orolig för vad som hänt dig.
Förlåt mig ännu en gång för att jag försökte vara
din vän när alla andra svek.
Jag ville bara finnas för dig som vänner finns för varandra.
Men om du inte vill det så drar jag för alltid.




Fri vers av inyourdream
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-05-22 14:21



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej inyourdreams!

Ja, det är inte lätt med vänskap. Han kanske blev rädd för sina egna känslor? Vem vet. Hälsar Fredrik
2006-05-22
  > Nästa text
< Föregående

inyourdream
inyourdream