Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märklig


Jag kan leva med att vara märklig.


Mycket märklig.


När de lär känna mig.


De som vill.


För min märkliga hjärna.


Växlar från matematik.


Och andragrads ekvationer.


Till Salvador Dali.


Och surrealismen.


På en tiondels sekund.


Många tycker.


Att jag blir jobbig då.





Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2017-05-13 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP