Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TRANSFORMATION bortOm percepTiON ~ KONCEPTION

STORT A

Lyss till en fantasi
upplyft av vingar av exergi
En utopi
ikläs dräkten energi
Gravitation inuti 
Vid andens    födsloskri

© DominiQue

 

 

 

 

 

_________________

VARMT TACK OM DU LÄSER OCH APPLÅDERAR, FEEDBACKAR OCH BOKMÄRKER - Lovelight till mina SkrivarVänner och läsare.
JAG TACKAR ÖPPET HÄR I TRÅD, EJ I MAIL, LÄS GÄRNA MER:
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2043121

 




Bunden vers (Rim) av DominiQueen
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-13 23:11



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack snälle och kloke Lars, min käre själsbroder ~ loveBless
DominiQue
2017-06-05

  Lars Hedlin
Förlöser i nuet avlad i kärlek <3 :)
2017-05-18
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen