Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara man



I kvinnodominerade yrken stressas mannen till att bli ett neutrum

För husfridens skull


Kvinnorna kan bygga utopier där vi män är tredje könet

Akademiskt stringenta utsagor

Där Män alltid är roten till ondskan



Men mina Damer

Det finns män som häpnar över er generalisering

Många män har bra mycket mer att ge än en fet käftsmäll


Flertalet män har moral och heder


Om du vill höra om oss

Män som kan dö för kvinnan sin

Behöver du bara fråga honom


Om hans inre kvinna



Bilden av modern

Hennes vilja

Att låta

Leva






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-14 08:19



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
namn, adress, och telefonnummer...
2017-05-17

    ej medlem längre
Tänkvärda och sanna ord!
2017-05-16

    Sefarge VIP
Om en fick välja
Så föredrar jag
att vara en Scania
Och inte en Man
Men vi människor
är inga maskiner!
Vi är av kött och
blod likt andra
Varelser!
Hjärtnypande
Bild samt
Betänkande
Skrivelse!
(såsom för
det mesta
Ur din hand)
:)

2017-05-14

    ej medlem längre
Mycket fin text tycker jag!
2017-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt