Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och i xitt huvud




dyker upp ur vattnet som tillbakaspolad enligt en svensk hiphopklassiker, säger: dröm lite, dröm lite, du kan väl drömma lite, ska du inte ta och drömma lite, dröm lite; jag kommer in från ingenstans, det klickar och jag säger inte till dig att drömma lite, säger bara till dig att ditt namn, ditt namn, kanske undrar om du valt det själv, kanske formulerar kuggfrågan som ställd, kanske inte lyckas när jag uppmuntrar dig till att drömma lite, du om någon är värd att drömma lite, om inte över huvud taget såsom en praktplebej må förstå sig på att understå, lite som hur, – här och där – västerländskt , österländskt och västkustskt tänkande skiljer sig åt, givet deras olika, nä, givet hur hjärnorna behandlas av språket, givet hur kropparna fördelar matematikens bråkdel sinsemellan, tala till mig...




Bunden vers av inormie
Läst 55 gånger
Publicerad 2017-05-15 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inormie
inormie