Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

metamorfosögonblick (retreat wittgenstein)








in och ut, jag alltså utochin som vanligt
framför eller bakom beroende på utifrån var
på kroppen som du bestämmer att vi utgår
ifrån, givet att jag förbehåller mig rätten till
veto, givet att jag förstår att du vet var du är
i ett annat land är vädersträcken implementerade i vardagsspråket
i vårt samhälle stirrar vi varandra i ögonen samtidigt
som vi erkänner att vi inte vet mer än det
i bästa fall
men nu är inte fallet så
språket är allt som är fallet




Bunden vers (Sonett) av inormie
Läst 74 gånger
Publicerad 2017-05-15 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inormie
inormie