Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saudade

Är inte molnens flykt
över himlen
ovanligt vacker och svävande idag?

Den kommer över mig ibland
känslan av saknad
efter något jag inte kan formulera
att jag har allt
men ändå ingenting

När jorden sedan lägger sig ner
för att dö
är vi upptagna
i vår instängda och inbillade
gemenskap




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-15 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP