Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar av plast



prydnadsfåglarna sitter på hyllan
med utsträckta vingar av plast
jag ser dom men dom ser inte mig

och jag gråter för att jag besjälar allting;
paketpappret med renar på, ekorren i cement
suddgummit som ska likna en tass




Fri vers (Fri form) av Bobski
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-15 17:58



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Jag firade mina gossedjurs födelsedagar. Och jag skulle aldrig kunna göra mig av med dem!
2017-05-15

  Staffan Nilsson

En underbar, filosofisk text!
Ja, människor har i alla tider besjälat allting.
För att vi inte vet bättre.
Vi vet bättre och bättre och fattar att sjukdomar, torka, jordbävningar inte är Någons verk.
Vingar av plast!
Lysande rubrik.

2017-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Bobski
Bobski