Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brister


fäller krokben för mig själv
för jag behöver alltid något att lösa
något som bekymrar, en ständig längtan
ängslan i ett hjärta av silver som
alltid brister, för vem vore jag
utan mina brister?




Fri vers (Fri form) av Bobski
Läst 375 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-19 16:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar starkt "Ängslan i ett hjärta av silver" det fängslar ihop hela dikten.
2019-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Bobski
Bobski