Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen

Jag såg din själ i min handflata.
Invävd i de uråldriga skårorna.
Brustna sömmar som ömsar skinn över mitt medvetande och fördunklar det.
Släpp mig fri.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-15 20:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta är poesi av hög klass. 5/5
2017-05-17

    ej medlem längre
Helt galen text!
Två tummar upp!
2017-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt