Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urverk av fioler

Ett urverk av fioler

ett dragspel av brustna leenden

allt har brunnit ner till grunden.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 327 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-07 21:01



Bookmark and Share


  sotlugg
gillar "dragspel av brustna leenden" - känns som en dominoeffekt
2018-05-14

    ej medlem längre
Som en kvardröjande ton när tiden har sin gång. Kraftfullt!
2018-05-10

  DavidM VIP
En stark och innehållsrik text som genererar många bilder.
2018-05-08

    ej medlem längre
Jag tror att Du är för ung för att förstå vad menar, men jag läser: en folkpark har brunnit och ålderdomshemmet väntar på en japansk robot.

Så den här texten måste fungera. Lyckat!
2018-05-08

  Kungskobran VIP
Rekviem.
2018-05-08

  Goraxy 89 Orion VIP
"ett dragspel av brustna leenden "

Det skulle jag kunna spela något sorgset på - Kanske en Ostfinsk folkvisa !!!
2018-05-08

    Sefarge VIP
Tänk vad några ord
Kan bli till långsam
Glödande diktbrasa
:}


2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt