Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inne i molnet

Ibland är livet helt enkelt bara ett svart moln med vita kråkor i.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 388 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-05-30 07:43



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Meningen fångar en tydlig känsla.
2018-05-30

    Elisabeth Nilsson VIP
I få ord fångar du livets svärta, på ett strålande sätt.
2018-05-30

  Janina Kaminska
Den där alldeles speciella känslan så fint fångat.
2018-05-30

    ej medlem längre
Skickligt hur den lätta känslan av vingar och moln kontrasterar mot tyngden i orden. En mycket inspirerande bild där upplevelsen formar verkligheten, eller kanske tvärtom. Gillas skarpt!
2018-05-30

    ej medlem längre
Flygande albinos är en välsignelse, de garanterar det synbara, livet som saga. En mycket fri tolkning av Marco Polo.
2018-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt