Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om våra känslor vore blommor


Om mina känslor hade varit blommor som vissnat

skulle de ha återuppstått som ett blommande träd i gryningen.

Mina känslor i dig.

Dina känslor i mig.

Våra känslor i varandra

i alltet

evigheten.

Vad är känslor om inte blommor som vissnar och sedan återuppstår, reinkarneras i en ny cell som mångdubblar sig i all oändlighet.

En evig utsträckning av glädje, sorg och obegränsad kärlek som genomströmmar allt.

Vi talar om våra känslor men utan att förstå vad känslor är.

Men jag vet att dom är blommor som vissnat och sedan återuppstått i gryningen.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 384 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-05-15 15:49



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Mycket subtilt elegant skrivet och sedan också Andligt (Jag kallar det andlighet)

En av dina äkta pärlor som jag omedelbart bokmärker !!!
2018-05-16

  Kungskobran VIP
Kärleken måste ständigt vattnas annars dör den.
Fint diktat av dig
2018-05-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Helt underbar dikt med strålande metafor för kärleken, som vissnar och väcks till liv igen.
2018-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt