Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur ägget

Jag ruvar på ägget men släpper inte ut dig.

När skalet brister krälar du ut själv,

Höjer på huvudet och blickar upp mot solarna.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 374 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-11 20:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Bra karl reder sig själv
(gammalt ordstäv)
2018-05-12

    ej medlem längre
Kanske är det urägget som kom först. Eller det som kommer efter apokapypsen. Gillas!
2018-05-12

  Goraxy 89 Orion VIP
Den som ruvar för länge och för mycket får bara äggröra :)
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt