Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I matsalskön


– Jag känner mig så i vägen.

Och jag, som också känner mig i vägen, ser mig över axeln när jag hör din röst för första gången. Synar dig uppifrån och ner; glasögon, flanellskjorta, grå Converse. Du ser besvärad ut men döljer samtidigt ett litet leende bakom handen. Folks ryggsäckar stöter in i varandras. Sensommaren övergår i tidig höst.

Jag vet redan nu att jag vill ha dig i mitt liv.


 




Prosa av Bobski
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-15 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bobski
Bobski