Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bo bra


Stället

I mitt ställe, bor jag bra
delar stället med en till
Lagom stort och
här trivs vi
på bästa stället




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 165 gånger
Publicerad 2017-05-15 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa