Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ost och rödvin på en bricka



Så går dagen mot sitt slut
och jag sitter på sängkanten
och funderar

Då hör jag en knackning
och ett välkomnande
med ost och rödvin
på en bricka

Hon ler och pratar
om dagen som gick
och morgondagen
som kommer

Vi njuter av vinets frukt
jag tar hennes hand
och kramar den mjukt

Hon ligger hos mig
jag känner hennes lust
då jag rör försiktigt
vid det heligaste

Mörkret tätnar
tiden stannar
medan vi berusar oss
i vågor av sinnlighet

Då morgonen kommer
är sömnen ofullständig
men lyckan är större
och ger krafter nog
för att fånga en ny dag
med sinnen fyllda
av styrka och kärlek






Fri vers av Nils-Robert
Läst 564 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-05-17 18:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fint.
2017-08-14

    ej medlem längre
du skriver inte speciellt oft. det syns att du inte skrivit sen norska nationaldagen.
2017-05-31

  Karina"Kia"
Sinnlig och eldigt mjukvackert!

Förenas i stunder som berör sinnen att njuta varandra!

Sensuellet mycket vacker text och verklighetskänsla i denna vackra dikt!
2017-05-24

  Salvation Pepper
Allt i rätt ögonblick!
2017-05-24

  Mymlan58 VIP
Berörande!
2017-05-21

  Alysse VIP
Kärlekens ljuvliga närhet
mysiga stunder
som för oss närmare
varandra. Gemenskapens
trygghet, glädje och lust
så varmt framfört i din text!
2017-05-18

  Rise Little One
Så är det med kärlekens kraft... enkel men stark, så som ditt sätt att beskriva.
2017-05-18

    ej medlem längre
Mycket vackert skrivet om kärlekens kraft.
2017-05-17

    ej medlem längre
Kärleksfullt skrivet
2017-05-17

  bumerang

Må Din poetiska förmåga inte överträffa
verkligheten.
För den vill vi ha. ;)


2017-05-17

  ULJO
Sanna kärleken är oöverträffat
2017-05-17

  Eva Langrath VIP
Mjuk och ömsint kärlekstext
2017-05-17

  Marita Ohlquist VIP
Mjuk och fin och alldeles underbar text i kärlekens namn!
2017-05-17

    ej medlem längre
så fint i kärlek!
2017-05-17

    ej medlem längre
Sinnligt. Berusande. Vackert.
2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert