Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Kärlek-

en lek på många områden

En hel kortlek

innehållande både ess och jokrar




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-16 08:21



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Den va bra!!
Hur många ess o jokrar finns det.
Det är kärlek !
2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP