Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara falsk likgiltighet



Jag ser dig genom fönstret. Du är självlysande, hur mycket du än försöker kamouflera dig bland höstlöven. Du har röd rutig skjorta och grön arméjacka. När du ser mig låtsas jag inte se dig.
   I tanken repeterar jag vad jag ska säga. Jag rättar till luggen, tar håret bakom örat men ångrar mig och tar fram det igen.
   Jag harklar mig när dörren öppnas. Du skrapar skosulorna mot dörrmattan och det läcker elektronisk musik ur dina hörlurar när du går förbi mig.

 

 

 




Prosa av Bobski
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-16 17:34



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Ger ett annat perspektiv på en enkel händelse i vardagen. Intressant!
2017-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Bobski
Bobski