Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting rör sig

Allting rör sig
ingenting är någonsin
helt stilla
lyssna på vindens sus
i ditt huvud
varför är det ord
som alltid väger tyngst
den långa raden
av dagar
som ett band
av otillåten längtan




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2017-05-17 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP