Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spökhistoria.

Lånar stuga mitt i skogen,
där någon dog år 1945.

Susningar i luften,
lukten av en annan själ.
Känningar i kroppen,
krusningar i koppen.
Små ljud från hörn,
kalla smekningar i hår.

Isobel, så kallas hon,
syns här varje kväll:
Kvinnans skugga
energi
bär en klänning
i drappé.
Undrar vad jag gör
i hennes hem.

De döda önskar väl,
men söker ljuset,
själens frid.




Fri vers (Prosapoesi) av Botox
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-21 23:04



Bookmark and Share


  henke_r
Både fridfull och skrämmande känsla som det förflutna bär med sig.
2017-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Botox