Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldsot

Varför har människor i grunden blivit så förändrade

När en son eller dotter ej längre älskar och bryr sig om

sin gamla mor eller gamla far

Ja då närmar vi oss med raska steg världens sista tid

Det finns många exempel på det ovansagda

Ett exempel är kvinnan i "Arbogafallet"

Kan det vara att de angripits av "guldsot"

Ett ord som präglades av Thorsten Adenby

som var boxningsmanager för Ingemar Johansson

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 311 gånger
Publicerad 2017-05-22 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP