Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundrastning

Vissa människor har förlorat all förmåga

och kunskap om hur man skall bete sig

när man bor nära andra

och inte i en liten hydda på prärien

Där jag bor har förvaltaren satt upp en lapp

om att man inte får rasta sin hund på innergården

Dels är det ju barn som leker på gräsmattorna

och dels är det inte så trevligt för servicepersonal

som klipper gräset och får hundskit i gräsklipparen

Till saken hör att det finns en stor hundrastplats

runt hörnet, men det är kanske för ansträngande

att masa sig dit

En annan sak är att alla portar längs min gata

är nerpinkade

Alliansen tillät ju att bostadsrätter skulle sprängas in

i hyresrättsbebyggelse

och jag undrar vad dessa bostadsrättsköpare

tänker om detta, som har betalat dyra pengar

för sitt boende




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-22 21:32



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Skitbrunheten
Breder ut sig?
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP