Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ode till alla jävcla as - oavsett kön - som härjar fritt i det här komjölkande landet. Kräk.


Jag kallar mig vacker

Jag kallar mig vacker

med eightballs kring ögonen:

du tuktar mig med strykjärn,

stekpannor och plåtar

 

Jag kallar mig vacker

med fläskläpp och sprucken näsa

du styr mig med marmorfiguriner

och brännande lergods

 

Jag kallar mig vacker

när jag höjer morakniven

och installerar mig i ditt kött

får dig att harkla - sen tysta

 

Jag kallar mig vacker...




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-23 00:37



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
Kraftfull karatepoesi.
2017-05-23

    ej medlem längre
Dramatik och sanningar duggar tätt - snyggt skrivet.
2017-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP