Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skadat barn.

Ett fruktansvärt skadat barn,
Alla handlingar och besvär har gjort att familjen blivit van.
In och ut igenom psykiatrin i alla dessa år,
Depressionen och ångesten har blivit riktigt svår.

Flugit med fladdermusvingar runt igenom natten,
För att försöka hitta självförstörelseknappen,
Men tycks aldrig hitta rätt.
Bara lyckats hamna snett.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Angst
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-24 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angst
Angst