Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrskensautostradan

Högenergiknippen från rymden tuffar in
bland stjärnetåg och möter Jordens
magnetiska...Gulgröna strömmar som bågar
över autostradan mellan Ersnäs och Luleå.
Under ett myller av grönskimrande ögonblick
sitter vi sammansvetsade
i vårt mobila hem på julaftonskvällen.
Norrskenet och vi blir -
sammanlänkade.




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2017-05-24 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP