Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett dikt.


Glädjedans!



Nu,

när sommaren
kommer,
då ska jag
:
sjunga,

leka,

dansa,

gledjas åt,

allt det där,

- fina
....


- livet...

- jag kan höra musiken,
se solen lysa,

det kanskje låter klyschigt
fast,

- vackert, ljuvligt
underbart, härligt,
fint, roligt, och så mycket
annat -

det är det,

- livet,

ta med dig allt det positiva.
- Gör det, -

älska, ät, sjung, dansa, lek!


Livet är så mycket på gott och ont,

- och ibland, - är det bara skönt
....
som en dans på bryggan, som
en dag under palmerna, under
granen, under bron, under täcket,

- Kom!


- Dansa till livets melodi!




Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 757 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-25 00:52



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Rätt ATTITYD - (Den enda Rätta!)

Gillar !!!
2017-09-21

  in effigie VIP
vackert om det viktiga....
2017-05-25

  in effigie VIP
vackert om det viktiga....
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K