Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till akrobater, clowner och och dressörer




på en stolpe satt en lapp:

"under "träningen" utsätts cirkusdjur
för stress, förnedring, slag med piskor
och bullhooks i skinnet. detta efter att
de tagits ifrån sina mammor,
sin egen fria miljö
och transporterats långa luftvägar
till CIRKUSEN
som ska tjäna pengar på saken"

jag tänkte tillbaks
på Cirkus Scott
och förstår varför jag frågade pappa
om hur de fått djuren att lyda
och han inte kunde svara




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-26 18:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ju mer vuxen jag blir ju mer onödigt känns alla dessa djurparker o dyl
Men de drivs ju av vuxna kloka människor....
2017-05-27

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Människorna blir nog cirkusföremål efter detta liv,med djuren som dressörer.
2017-05-26

    Sefarge VIP
Det är ju på oss själva
Vi ser på cirkus
Där djur tvingas göra
Apkonster på våra vilkor
En enda plåga att se på
När man inser
Vad som pågår. ..
Bra skriftat för alla
Plågade djur som fått
Lida för vår skull.

2017-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP