Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obeskrivlig saknad är du...älskade Klara..


Att jag aldrig mer (2017)


Att jag aldrig mer
får höra dina tassar
jaga över golvet

att jag aldrig mer
blir uppsökt för den där
luktar han som han ska kollen

att jag aldrig mer
känner mig dissad
för lite nödvändig pälsvård

att jag aldrig mer
får din morgonkram
innan du hittar på något hyss

och jag dricker dagens första kaffe..




Fri vers av Järnkatten
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-27 18:58



Bookmark and Share


  walborg
En trofast vän som älskar finns kvar i hjärtat
2017-08-16

  Rise Little One
Åh... så tråkigt att höra vännen .... :( :( :(
2017-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten