Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din bleka själ

När jag sitter här och betraktar dig i det rödlätta skymmningsljuset

inser jag att ditt ansikte har förändrats.

Det skrämmer mig.

Jag tittar närmare

förstulet.

Din själ är blek.

Det gör ont att se.

Du är ett förtvinat leende

en spricka i mitt hjärta.

Vår låt spelas ännu

men du har slutat höra den.

Allt du hör är dig själv

Oss andra har du glömt




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-28 15:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hur glömmer man något som man inte ens hunnit ikapp att uppleva, tolka och se? Man försöker nog bara glömma det där gråa diset man stundvis intalade sig om var verklighet.
2017-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt