Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag letar efter dig..


Månen och Anna

Plötsligt
följer jag spår av svaga stjärnstoft
som påminner mig om dig

Jag vet att det var för länge sen
sedan jag såg på månen
och kände ditt leende genom den

Vi växte ifrån varandra
så som jag trodde att du ville ha
men jag har aldrig glömt bort dig

för
du är månen som återkommer
i mina drömmar
och återväcker känslorna
som för länge sen legat i dvala

Är du lycklig nu?
Finns du kvar här?
Mitt hjärta slår
av tanken om dig

Jag antar att du inte minns mig
den där lilla kinapuff som du hittade
under en vinternatt
genom en ruta som sken i mörket

Även om jag inte visste hur du såg ut
men när du skrev att du log
väcktes färgglada fjärilar i mig

Jag var din
från vår första natt
i en vinterrymd full av känslor

Ännu saknar jag dig
min månpojke

och Inatt
hoppas jag att du hör mina ord
och kanske hittar tillbaka till mig
I våra drömmars värld




Fri vers av One Single Flower
Läst 342 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-05-29 02:05



Bookmark and Share


  Joakimnordbrandt
Vackert skrivet främling.
2017-06-04

  Nils-Robert
Fin dikt om längtan tillbaks
2017-06-02

    ej medlem längre
en sagoskatt för små söta rävar
2017-05-29
  > Nästa text
< Föregående

One Single Flower