Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Musiken Inte Längre Beskriver Dig

Anna,
det är kväll här
musiken spelas i mina hörlurar
låtar som en gång
beskrev känslor för dig
men
allt har förändrats

jag har växt ifrån dig
men glömmer dig aldrig
minnen, känslorna
de finns alltid kvar

men tårar
de har slutat att falla för dig
och faller för andra nu

Anna,
när musiken spelar färdigt
andas jag ut
för jag har äntligen gått vidare
och det tog sin tid
men jag glömmer dig aldrig




Fri vers av One Single Flower
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-23 15:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint av dig!
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

One Single Flower