Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En födelsedag



Det är december
idag
blir jag ett år äldre
men idag
firas det inte som vanligt
för jag är ensam
utan dig

spelar ingen roll
om det finns tårta o presenter
när jag endast vill ha sällskap
av dig

Ha det äran
blås ut ljuset nu
och väck mig
imorgon
när allt är som vanligt igen




Fri vers av One Single Flower
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-02 16:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
grattis i efterskott:)
2017-12-03

  Peter Stjerngrim VIP
Grattis!
2017-12-02

  Larz Gustafsson VIP
Gratulerar!
2017-12-02
  > Nästa text
< Föregående

One Single Flower