Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anna

Anna..

Ännu en dag passeras
med tankar från vårt glömda värld
en liten magisk vinterdröm
om en regnflicka och hennes ord

Dina ord..

finns kvar i min stjärndagbok
med färgglada berättelser
och kärleksfyllda nätter

Jag älskade dig då
och jag älskar dig fortfarande
min Anna
min knasiga vintervän

Jag läste dagboken idag
med tårar utav sorg
För jag saknar dina ord
om våra äventyr
vid stjärnindiska oceaner
och vinterfärgade korallhav

Minns du mig?
Minns du första gången vi sågs?
första gången jag öppnade fönstret
och vi mötes i ett mörkt vinterrum
med endast en stjärna som ljus

Eller gångerna jag satt och väntade
för att hinna få se ditt leende
så att min natt kunde fyllas
med drömmar där du håller om mig

Nätter
fyllda med kärleksfulla drömmar
och dagar
fyllda med längtan till natten

Längtan efter dig
och saknaden utav din lysande ansikte
på andra sidan av mitt
mörka fullmåne




Fri vers av One Single Flower
Läst 317 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-05-29 02:18



Bookmark and Share


  subtitulo
Så fint! Så underbart.. känner lätt känslan.
2018-02-08

  Nils-Robert
Fint diktat till en vän
2017-06-02

    ej medlem längre
utifrån din mörka fullmåne
lyser din längtan

vackert skrivet
varma kramar
2017-05-29
  > Nästa text
< Föregående

One Single Flower