Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågetecken 2

En morgon på min väg
till dagens uppgifter
går jag åt ett annat håll
än jag brukar göra
jag svänger
runt det där andra hörnet

Plötsligt befinner jag mig
i främmande kvarter
färger jag aldrig tidigare har sett
byggnader som inte liknar några andra

Vad är detta?
var befinner jag mig?

Jag ser inga människor
ingenting levande
solen sjunker sakta
mörkret tar över

Är detta vad jag har väntat på?
är jag framme nu?




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2017-05-29 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP