Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägval

 

 

 

inom 

alltet

rymdes tiden och vägen

kärleken och sanningen

så även lögnen

inplanterad av den Onde själv

den spred sina osanningar

likt ogräset i trädgården

som en mareld for den fram

sådde frön av misstro

avundsjuka och missunnsamhet

splittrade människor i två läger

de sanna och de osanna

båda hävdade att deras sanning var sann

men då misstron spritt ut sig

misstrodde alla varandra

kärleken fick sig en törn

då ingen riktigt trodde på den

för vem visste om kärlekens ord var sanna

vem visste om vägen var den rätta

då alla människor gått vilse

endast tiden kunde utvisa

människornas väg genom livet

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-29 15:16



Bookmark and Share


  objekt3
och där mellan stod en halvmänniska och skrattade när det passade neutralt
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP