Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et dikt tilegnet en god venninne <3 Musikken er av meg, fra min gamle demo - egentlig en kjærlighetssang, men syntes allikevel den passet, da kjærlighet kommer i så mange former <3


Melodien



Jeg hadde

- nesten,

glemt mine
sanger, mine
toner, min melodi,

- men noen ganger,

så kommer det mennesker
inn i ditt liv, som minner deg
på, din egen melodi,

dine toner,
din sang,
din vei,

- i natt ble et gjensyn
med et slikt menneske,

hun med sin vakre
sjel, sine snille øyne
og godhet, hun -
minnet meg på,

at verden også kan
være et godt sted,
der ens egen melodi
kan få utfolde seg,

hun er et menneske
jeg er så glad for å
ha blitt kjent med,
en engel på jord,
som minnet meg på
min egen melodi,

nå husker jeg min
sang, mine toner,
og hvor godt livet
kan være å leve,


- takk min venn,

for at du er du,

for at du minnet
meg på livets vakre


- melodi




Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 452 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-30 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K