Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äta eller ätas

Alternativkonservativa figurer med Steve K. Bannon i spetsen

rör sig i kretsarna kring Donald Trump och gör upp hans agenda

De är där och validerar sin världsbild med sina likar

En ingrediens i allt detta är talet om att man måste förgöra sina fiender

Äta eller ätas !

Budskapet från den hårda affärsvärlden i USA !




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-30 16:37



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra satir!
2017-05-30

  Larz Gustafsson VIP
Så har USA alltid fungerat.
Det har vi sett i Korea, Guatemala, Jugoslavien, Vietnam med flera länder.
2017-05-30

    Sefarge VIP
Bra Skrivelseobservation!
"Intet nytt under solen"
Det är "Söderns röst"
Som sticker upp
sin "sötnos"
Ur myllan
igen.
:)
2017-05-30

  Marita Ohlquist VIP
Vinna eller försvinna!
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP