Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som jag vill

Kanske har jag en inre anarkist
huserande bakom fasaden
En som spottar föraktfullt åt ordning och regler
som vägrar foga sig ens
för det jag själv bestämt
Hon bröstar trotsigt upp sig
när hon hör ord som inkonsekvens eller konflikträdsla
Fuck, hon är så mycket coolare än så!
Mera punk
Mera faan och helvete
Mera skit i vasken
Mer ja än nej och ja ja ja...
Mitt försvar blänker som en nyputsad spegel
Men
vet ni vad?
Det Skiter hon i




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-30 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima