Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Partiansiktet

När ett parti tappat sitt ansikte utåt

söker man frenetiskt efter ett nytt

För ett ansikte måste man ju ha




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-01 01:24



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, alltid kan väl skylla på någon. Istället för att ta itu med sitt partis tillkortakommanden.
2017-06-01

    Sefarge VIP
Jaa! Ett tydligt Viktigt
Tecken.Du tar upp!
Vissa partiansikten
Är tomma!
Upp till väljarna att
Själva fylla på med
Sin egen fantasi.
Skrämmande!
All kan ej skyllas
På EU-eller?




2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP