Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarmorgon

älvors dans i arla stund
vaknar till liv från nattens blund
daggdroppar i gräset det gröna
vaknar upp till en ny dag den sköna
rosenblad i den nyvakna sängen
magin som rytmiskt svävade över ängen
en skogspromenad med knarrande gren
en sten vid en sjö och du doppar dina ben
***
solens strålar smeker kind
håret yr av luftens vind
en stilla vik du blickar ut
vågornas skvalpande tar ej slut
sand mellan tårna smeker din hud
kjolkanten fladdrar i din vitklädda skrud
fågellivet vaknar till i kvitter
solen ger vattenytan skimrande glitter
vyn bortom längre fångar fantasier
vid strandens kant uppfylls du av nya energier




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 387 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-01 07:57



Bookmark and Share


  BenGust VIP
"Vyn bortom längre" attraherar mitt öga.
2017-06-01

    Masterlord
Nordisk natur när den är som ljuvligast
2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale