Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vibration

Med hjärtat tryckt mot moder jord
våra hjärtan rytmiserar
Du Dunk Du Dunk
Du Dunk
 
Regn som smeker kroppens former
Så som vattnet rinner i barken vägar
Och floderna på marken
Som blodet i min kropp
 
Moder jords eviga vibrationer av harmoni
Fyller detta inre
Omslingrandes under trädets verk
Vi älskar hela världen




Fri vers av Melomel
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-01 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melomel
Melomel