Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vibrerande toner i barrskog

Månklar himmel med stjärnor i tusenfallt
Lyser upp åkern framför mig
Drar fingrarna igenom vete medans sakta rör mig framåt naken
Sensommar vindar smeker min kropp som knottras vid bitande nattluft
Stegen för mig till mörknad barrskog
Doften fyller mina andetag
Hör mörka toner från djupet glittrande
Söker följer faller
Kommer fram till tonens kärna
Vid djupaste mörker tjärn
Sitter du nakna näck med fallande silver hår spelande vibrerande djupa toner
Toner som lockar ner i djupet
Tjärnens mörka vatten smeker nu min hud som knottras och njuter
Sjunker ner i tonens djup och blir ett med stjärnklar himmel

Vaknar upp på daggvåt mossa
Med flätat silverhår runt min handled
Djupa toner vibrerar i mitt inre




Fri vers av Melomel
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-21 16:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vacker
2017-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Melomel
Melomel