Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas land

Kryper ner under stjärnklar himmel
Vaggandes till ro av vacker sång
Jag blundar och välkomnas till drömmarnas värld
Där nya äventyr väntar var natt
Strider mot odöda och klampande troll
Möte med vackra prinsar från förr
Flygandes över glittrande sjöar
Ridandes på blomstrande ängar
Dansande i ring med älvor så trind
Med slutna ögon och djupa andetag
Jag möter oändliga möjligheternas land
Tills ögonen åter öppnas
Och morgontrött gäspning ljuder
Drömmarna flyr i verklighetens brus




Fri vers av Melomel
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-16 00:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sov så gott under paraplyet
2017-06-29

    ej medlem längre
drömparaplyet somnar
2017-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Melomel
Melomel