Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händelser i födelse

Livet i rörelse
Händelser i födelse
Ska jag lämna trygga platsen?
Titta fram bakom masken
Vem är jag nu?
Så förändrad sedan du
På nya vägar små
Jag trippar tyst på tå
För att sedan kunna stadigt trampa
Visa upp- här är Jag och högljutt klampa
Måste hitta till min inre kärna
Lysa starkt som den klaraste stjärna
Sprida glädje som den varma solen
Springa runt och dansa svängandes med kjolen
Det är ju Jag och har alltid varit så
Nu ska jag dit igen över utvecklingens platå
För livet i rörelse
Händelser i födelse




Bunden vers (Rim) av Melomel
Läst 393 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-14 23:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fina rim
de kommer i ett stim
och budskapet är bra
underbart tycker ja

;)
2017-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Melomel
Melomel