Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skall bli min!

Jagar dig, jagar dig.
Följer dig, förföljer dig över månbelysta åkrar.
Försöker komma ifatt dig springandes genom mörkersvart skog.
Vassa vackra grenar rispar min hud.
Hinner jag före eller tar han dig först..
Du faller och vi har dig..sliter i var sin arm. Du skall bli min.
Sliter biter river och armarna går av. Blodet pumpar sprutar. Vi blir täckta av dit vackra röda innehåll. Vi smakar på dig och du skulle bli min. Men ditt hjärta tystnar och vi tröttnar. Känner doften av någon annan. Börjar springa igen, vem hinner först?




Fri vers av Melomel
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-01 10:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vargar som jagar
2017-06-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
alla du vill, skall bli dina!

var för sig, samtidigt, huller om buller, eller hursom
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Melomel
Melomel