Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BFF

Spunnet lin vilar i mitt knä
Samtal med té som blir till timmar
Mitt sinne öppnar sig för dig

Flytande i bärnstensskimrande sjö med solen i ögonen och dig bredvid
Vi simmar ut och ljus av Nu eufori fyller min kropp

Vi sjunger en sång och du håller min hand
Vandrandes på kullerstensgator för en dans och en bit choklad

Med nakna fötter genom ormbunkar, felahuvuden och dagg jag följer dig

Tillsammans med dig, jag lyfter och flyger runt jorden, susar förbi stjärnorna i rasande fart samtidigt som jag rotar mig djupt i jorden och står stadigt som ett träd




Fri vers av Melomel
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-01 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melomel
Melomel